Yoga

På The Kitchen Garden är du välkommen att öva yoga i det gröna. Fysiska rörelser i takt med andetaget vävs tillsammans med yogafilosofi och medveten närvaro. Yoga som en paus, en återkoppling inåt, eller ett verktyg att ta med in i vardagen. 

Du kan ta med dig egen matta, men det finns även att låna. Beroende på vädret yogar vi under bar himmel eller under vårt behagliga tält. Bär mjuk, bekväm klädsel. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga. Kom som du är!

 

Mer om de olika yogaklasserna:

Mjuk hathayoga – bygger på traditionell hathayoga, med anpassning till individen. Fokus på andetaget, medveten närvaro och dynamiska rörelser följt av avslappning. Denna hålls oftast på engelska (men du kan alltid skriva till info@thekitchengarden.se om du har önskemål om en klass på svenska)

Yinyoga – här låter vi musklerna slappna av och stannar i positioner en längre stund. Övar på avslappning, medveten närvaro och acceptans. 

Tonårsyoga – en yogaklass anpassad för ungdomar 12-16 år. En prestationslös stund där vi utforskar andetaget, yogarörelser och avslappning. En stund att bara få vara, här och nu. 

Sagoyoga – yoga för barn 4-11 år (uppdelat i två åldersgrupper 4-7 år och 8-11 år). Här hittar vi yoga och medveten närvaro genom sagans och fantasins värld.