Köpvillkor

Köpvillkor

Allmänna villkor & webbsäkerhet

1. Betalningsalternativ – betalning sker med kort eller direktbetalning genom Klarna här på hemsidan. För andra betalningsmetoder, kontakta oss. 

2. Säkerhet – vi använder SSL (Secure Socket Layer) för säker överföring av data via internet. Det krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna på din webbläsare. 

3. Vi använder oss av Klarna för betalning och du hittar Klarnas dataskyddsinformation HÄR

 

Medlemskap för privatpersoner

1. Medlemskap kan tecknas via hemsidan av privatpersoner och är personligt. 

2. Leveransvillkor och kontoskapning – När du köper ditt medlemskap i webbshoppen, skapar du ett konto som ger dig tillgång till medlemssidorna här på hemsidan. Bekräftelse om ditt medlemskap skickas direkt till din angivna mailadress. 

3. För Plocka-medlemskapet gäller inte garanti att det finns grönsaker att plocka. 

4. Ångerrätt – inom 14 dagar med förutsättning att inte förmåner nyttjats. 

5. Byte från Upptäck-medlemskap till Plocka-medlemskap sker genom skriftlig begäran via e-post och endast mellanskillnaden betalas.

6. Byte från Plocka-medlemskap till Upptäck-medlemskap går bra såvida inte Plocka-förmåner (Orientering i Köksträdgården och skörd i köksträdgården) nyttjats. Byte sker genom skriftlig begäran via e-post och mellanskillnaden kommer då återbetalas. 

 

Medlemskap för Restaurang & café

1. Information om vårt restaurang- och cafémedlemskap hittas här.

2. För bokning av medlemskap för din verksamhet, maila info@thekitchengarden.se. Om det är fler än en person som ska skörda, ange detta vid bokning. Orientering i köksträdgården bokas enligt överenskommelse. Alla som ska plocka behöver gå denna först. 

3. Vi mailar inloggningsuppgifter som ger tillgång till samma medlemssidor som privatpersoner (under menyfliken ”Skördeklart!”) och utöver detta information som gäller just restaurang & café. För att se aktuell prislista och det som är skördeklart och kommande, titta på fliken ”Restaurang Medlemssida” i höger sidfotmeny. Du hittar den även här. Medlemsrabatter gäller endast privata medlemskap (se ovan). 

4. Kostnad för medlemskap betalas med faktura. Skördade grönsaker vägs och skrivs upp vid skördetillfälle och faktureras månadsvis. 

Bokning för kurser och event

1. Bokning bekräftas i samband med betalning

2. Om du behöver avboka p g a sjukdomssymtom, erbjuder vi ombokning eller presentkort. Alternativt, kan bokningen överlåtas till annan person. 

3. Se även individuella villkor på bokningssidan för minimum-deltagarantal och andra eventuella anledningar till att eventet ställs in (t ex om evenemanget är väderberoende)


Presentkort

1. Presentkort är giltiga i ett år från inköp. 

2. Inlösning av presentkortet kan ske genom ett eller flera olika köp tills det att presentkortet är helt använt. 

3. Vid användning av presentkortet på plats på The Kitchen Garden sker manuell omräkning av saldot på presentkortet och inhandlade varor eller tjänster på plats visas inte i detalj under Mitt Konto på hemsidan. Om presentkortet ej är helt inlöst kommer aktuellt saldo stå i Mitt Konto, men inte vad summan använts till (förutom eventuella online-köp). Kvitto kan däremot fås på plats om önskas. 

4. Presentkortet kan lösas in mot varor eller tjänster som erbjuds i sin helhet av The Kitchen Garden. Det är inte giltigt för användning i samarbeten mellan The Kitchen Garden och annan aktör.