kitchen garden evenemang

Du hittar här en översikt av våra olika återkommande evenemang, på gång och i kikaren. För individuella tillfällen och datum samt bokning, se vår kalender och webbshop. Där hittar du också mer information om ”one-off” evenemang. Har du frågor kan du alltid kontakta oss.  Evenemang läggs till i kalendern löpande under säsongen allt efter väder & vind. Så hittar du inte det du letar efter just nu, kika igen vid ett senare tillfälle, anmäl dig till vårt nyhetsbrev, eller hör av dig!

För dig som har ett Kitchen Garden Friends Medlemskap, glöm inte att vara inloggad när du bokar till något av följande i webbshoppen, för att få din medlemsrabatt!

Bitesize sessions

En avslappnad stund med mat för både mage och hjärna. Varje tillfälle har ett tema som rör odling, mat eller annat vi sysslar med. Vi blandar teori och vetenskap med praktiska tips och ”verktyg” som gör att du kan anpassa kunskapen till din egen situation, vare sig det är i köket eller i trädgården. Mat och fika är lagat från grunden med huvudingredienser från köksträdgården. Tillfällena sker utomhus eller i en del av vår ouppvärmda ladugård, så det är viktigt att klä sig efter väder. 

Kitchen garden yoga

När dagarna blir längre och snäppet varmare, blir det tillfällen för yoga här på The Kitchen Garden. Alla nivåer och erfarenheter. Inga krav. Vi är utomhus, så klä dig efter väder.  

Morgonyoga följs av frukost i trädgården eller i en del av ladugården.  För tider och mer information om individuella yogatillfällen, se kalendern och webbshoppen

 

Day in the Garden

Dessa tillfällen är öppna för alla Kitchen Garden Friends medlemmar och läggs upp löpande under säsong. Fokus läggs på en grönsak som är i högsäsong som vi baserar aktiviteter och mat på. En möjlighet att vara mer aktiv i odlandet utan några krav. Vi ser alltid till att det finns både mer och mindre fysiska sysslor att välja mellan. Mer information hittar du i kalendern och webbshoppen

PLOCKA - Skörda själv från köksträdgården