kitchen garden evenemang

Du hittar här en översikt av våra olika återkommande evenemang, på gång och i kikaren. För individuella tillfällen och datum samt bokning, se vår kalender och webbshop. Där hittar du också mer information om ”one-off” evenemang. Har du frågor kan du alltid kontakta oss.  Evenemang läggs till i kalendern löpande under säsongen allt efter väder & vind. Så hittar du inte det du letar efter just nu, kika igen vid ett senare tillfälle, anmäl dig till vårt nyhetsbrev, eller hör av dig!

För dig som har ett Kitchen Garden Friends Medlemskap, glöm inte att vara inloggad när du bokar till något av följande i webbshoppen, för att få din medlemsrabatt!

Bitesize sessions

En avslappnad stund med enkel mat från köksträdgården och en liten munsbit för hjärnan med teman som rör odling, mat eller annat som vi sysslar med. Tillfällena sker utomhus eller i en del av vår ouppvärmda ladugård, så det är viktigt att klä sig efter väder. 

Maten blir enkel och vegetarisk, t ex soppa eller någon slags gryta med tillbehör. 

Kitchen garden yoga

När dagarna blir längre och snäppet varmare, blir det tillfällen för yoga här på The Kitchen Garden. Alla nivåer och erfarenheter. Inga krav. Vi är utomhus, så klä dig efter väder.  

Morgonyoga följs av frukost i trädgården eller i en del av ladugården.  För tider och mer information om individuella yogatillfällen, se kalendern och webbshoppen

 

Bouquet & breakfast

I år har vi utökat en del av vår odling med mer grönsaker och även en del snittblommor. Blommor plockas bäst tidigt på morgonen. Och visst är det en härlig känsla att få gå bland blommor och blad och plocka en egen bukett. 

Frukost serveras i trädgården eller i en del av ladugården medan din bukett får svalka i en hink med kallt vatten tills du är redo att ta med den hem. 

IMG_20200628_074740
PLOCKA - Skörda själv från köksträdgården

Day in the Garden

Dessa tillfällen är öppna för alla Kitchen Garden Friends medlemmar och läggs upp löpande under säsong. Fokus läggs på en grönsak som är i högsäsong som vi baserar aktiviteter och mat på. En möjlighet att vara mer aktiv i odlandet utan några krav. Vi ser alltid till att det finns både mer och mindre fysiska sysslor att välja mellan. Mer information hittar du i kalendern och webbshoppen