Minikurs & guidad tur

Dyk in i vår odlingsvärld med alla sinnen och få praktiska tips och inspiration

Häng med oss in i köksträdgården där vi delar med oss av kunskap, odlings- och skördetips. Se vad som är i säsong och på gång. Få inspiration till din egen odling eller säsongsmåltid.

495 kr per person inkl fika

Max 6 personer per grupp (vi håller avståndet enligt rekommendationerna). Turen tar c:a 2 timmar inkl fika.

Boka genom att maila oss på info@thekitchengarden.se

Datum:*

Inga datum tillgängliga just nu – är du intresserad skriv till oss!

*Turen är väderberoende och kan komma att behöva ombokas vid dåligt väder eller vid ett för lågt deltagarantal.

Vi kommer att prata om hur vi anlagt vår köksträdgård och de grundprinciper vi använder. Sen blir det en gemensam tur i odlingen där vi pratar om de grönsaker som växer där just nu. Vi går igenom hur vi skördar och förvarar olika grönsaker. Vi avslutar turen med en gemensam fika där det finns tid till att prata ännu mer om odling och mat.

Oavsett om du är intresserad av odling eller bara vill öka din förståelse om grönsaker och mat i säsong, hoppas vi kunna bidra med inspiration och inte minst en trevlig stund i det gröna.

Turen passar även perfekt att ge bort som present till den mat- och odlingsintresserade eller som en trevlig tur tillsammans med arbetskamraterna. Är ni en grupp som vill gå turen tillsammans så hör av er så kan vi ordna en enskild tur med er.

Om oss:

Här på The Kitchen Garden Falkenberg odlar vi småskaligt och för hand, grävfritt och utan konstgödsel eller bekämpningsmedel. George är trädgårdsmästare med lång erfarenhet av odling av både prydnads- och nyttoväxter och Alice har i många år odlat mycket ätbart.

Med ett stort intresse för permakultur och hälsa på alla sätt försöker vi samarbeta med naturen och vår omgivning, inte minst i hur vi odlar och äter.

Vad mer håller vi på med? Kika in på vår hemsida www.thekitchengarden.se eller följ oss på instagram eller facebook @thekitchengardenfalkenberg för information om öppettider och andra event.ändå