Grönsaker under Covid-19

2020 blir ett annorlunda år på många sätt. Vi förväntar oss månader av ”social distans”, ovisshet, sorg och rädsla, men vi ser också positiva förändringar både socialt och miljömässigt, främlingar som hjälper varandra, en möjlighet för många att testa helt andra och mer hälsosamma och miljövänliga levnadsvanor. Kanske återgår många till gamla vanor efter allt detta blåst över, kanske inte…

Mitt i allt detta har vi välkomnat vår lilla flicka in i världen. Det har varit lite extra svårt att inte kunna träffa nära och kära. Men vi har hållit oss för oss själva. Dels för att skydda vår lilla nykomling och för att skydda andra i riskgrupper och så klart för att inte överbelasta hälsovården. Det känns rätt självklart eftersom vi alla här hemma kan isolera oss, något som inte är möjligt för alla så klart.

Vi kommer fortfarande att erbjuda vår Gröna kasse med färska grönsaker, inspiration och recept. Kassen hämtas från The Kitchen Garden Falkenberg på Fajans och det kommer även va möjligt att lägga till förädlade produkter till beställningen.

Var rädda om er!